Category Archives: ilinca vandici

Ilinca Vandici s-a nascut pe 17 iunie 1986 in Oradea, judetul Bihor. Frumoasa blonda a cochetat de-a lungul timpului atat cu modelling-ul, cat si cu televiziunea. Publicul vrea sa vada poze nud cu ea insa pana acum Ilinca nu a cedat tentatiei.

De-a lungul timpului a castigat mai multe concursuri de Miss. Printre acestea Miss Bihor si Miss Mamaia. In anul 2004 a participat la Model of the Universe 2004. Acolo a castigat premiul presei. Apoi s-a apucat de lucruri serioase. A inceput sa lucreze in televiziune la B1 TV unde a prezentat rubrica meteo.

In cariera sa, Ilinca Vandici a beneficiat de sprijin din partea familiei. Conform Ilincai, principalele ei trasaturi sunt puterea de munca, nervii de otel si rabdarea nemarginita. Chiar suntem curiosi sa vedem cum e cu rabdarea asta nemarginita. Ilinca, daca esti pe faza, vrem o demonstratie!

In televiziune a ajuns cu un gram de noroc si multa dorinta. A facut 10 ani cursuri de dans modern, comtemporan, de societate si balet. A ramas fidela sportului. Asta fara nici un apropos la Marica. Iarna face schi, iar vara ii place sa inoata.

Cel mai nou proiect al frumoasei blonde din Bihor, la aceasta data, este actoria. Ca si cum modelling-ul, televiziunea si tentativa de intrare in muzica nu erau de ajuns, mai nou Ilinca Vandici joaca intr-o telenovela.

Chiar daca nu a facut poze nud pana acum, Ilinca Vandici ramane una dintre cele mai populare vedete de televiziune.

Page 1 of 3123