Category Archives: iulia vantur

Iulia Vantur s-a nascut in data de 24 iulie 1980. Este moldoveanca pana in maduva oaselor dar nu lasa sa vada asta cand se afla la pupitrul stirilor. Are 1.78 metri inaltime si dimensiuni aprope de perfectiune: 90-60-89.

Lucreaza de la 15 ani. Timp de doi ani a fost manechin. Dupa aceea a devenit instructor de modele la Iasi, Botosani si Suceava. La 19 ani lucra la un post TV local, numit Europa Nova. Apoi a fost recrutat de PRO TV Iasi, unde a prezentat stirile. In 2006 s-a mutat in Bucuresti unde prezinta stirile matinale de week-end de la PRO TV. In fiecare vineri seara prezinta emisiunea “Dansez pentru tine”, impreuna cu Stefan Banica Jr. De aceea ne intrebam oare cate ore doarme Iulia Vantur vineri noaptea, intre “Dansez pentru tine” si stirile de sambata dimineata.

Vedeta PRO TV mărturiseşte că îşi vizitează părinţii rar, o dată pe lună. Atunci când ajunge acasă, o aşteaptă o masă cu multe bunătăţi. “Mama îmi face sarmale, plăcinte cu mere, cu brânză, clătite, supă cu găluşte şi multe altele, încât mi-ar trebui vreo lună să pot mânca tot ce îmi găteşte”, declara Iulia.

Deşi nu poate ajunge acasă mai des, Iulia Vantur spune că îşi simte părinţii aproape. “Vorbesc în fiecare zi cu mama la telefon, ştie tot ce fac”.

Vezi mai jos toate posturile care contin poze cu Iulia Vantur.

Page 1 of 212