Laura Chiriac, frumoasa moderatoare de la Realitatea TV

Laura Chiriac

Imagini cu Laura Chiriac.

Laura Chiriac (1) Laura Chiriac (2) Laura Chiriac (3) Laura Chiriac (4) Laura Chiriac (5) Laura Chiriac (6) Laura Chiriac (7) Laura Chiriac (8) Laura Chiriac (9) Laura Chiriac (10) Laura Chiriac (11) Laura Chiriac (12)

9 Comments:

 1. Haide frate… ce vedeti la asta ? Daca asta e frumoasa atunci…

 2. sugeti lapte daca nici asta nu e femeie bagati -va la pitipoance…iar daca nu va plac capturile astea de cacao faceti-va frate singuri ca de comentat sinteti buni.respect romania !@#$ serbia 😉

 3. Labarilor batrani le plac Andreea Esca, Laura Dragomir, Florentina Fantanaru. La fel si alea cu decolteele.
  Daca Mirela Zeta e o pitipoanca, Magda Palimariu la fel si celelalte prezentatoare care arata bine si par a fi si inteligente, imseamna ca lumea e cu fundul in sus.
  Pitipoanca e Daniela Crudu, aia e inegalabila.
  Bafta si respect.

  • Fan Gagici TV, incearca sa vorbesti mai frumos, te rog. Pentru ca jignindu-i pe cei mai in varsta ca tine care intra pe tvmagia.ro se poate trage concluzia ca tu esti un labar infantil.

 4. Mai baieti, de ce aruncati cu noroi in Hunter? Nu e frumos, omul isi face datoria. Si ne bucura si noua ochiul cu prezente feminine. Asta e tot ce conteaza, nu? Nu cred ca posteaza porcarii… 🙂

 5. Concluziile le trage fiecare cum vrea 😉
  Eu nu-s labar, dar nu strica sa privesc capturile tale cu femei frumoase, repet frumoase (nu cu dinti mari, sau batrane).
  Iti respect munca, dar daca nu te straduiesti s-o faci mai calitativa e treaba ta si afecteaza prestigiul blogului tau.
  Iar ca sa comentez la subiect, femeia asta poate are picioare frumoase, dar nu merita postata prea des.
  Bafta si respect!

 6. Buna Laura,esti jurnalist si moderator a-s spune de exceptie,i-ti place aceasta meserie de televiziune,nici odata nu te-ai lasat dusa de compromisuri.Arati bine ca prezenta,nu t-i sa propus sa pozezi in reviste sexi,s-au sa prezinti rochii de moda,esti supla,ai corp frumos.Felicitari,si mult succes in activitatea profesionala.

 7. ESTI F.AGRESIVA CA MODERATOR SUNT MOMENTE CAND INDUCI TENSIUNE,
  ESTI PARTINITOARE ,SE VEDE CA ESTI IN SLUJBA POSTULUI REALITATEA TV ….DECI NU ESTI O ADEVARATA MODERATOARE ESTI SI F.ENERVANTA,RIDICI TONUL ,TENSIONEZI MULT O DISCUTIE POLITICA MAI ALES CAND ESTI CU EUGEN KELEMEN CARE ESTE PUR SI SIMPLU UN PENIBIL….

Leave a Reply