Nora Dinca, Realitatea TV

Nora-Dinca

Nora-Dinca (1) Nora-Dinca (8) Nora-Dinca (7) Nora-Dinca (2) Nora-Dinca (3) Nora-Dinca (4) Nora-Dinca (5) Nora-Dinca (6) Nora-Dinca (9) Nora-Dinca (11) Nora-Dinca (12) Nora-Dinca (13) Nora-Dinca (14) Nora-Dinca (15) Nora-Dinca (10) Nora-Dinca (16) Nora-Dinca (17) Nora-Dinca (18) Nora-Dinca (19) Nora-Dinca (21) Nora-Dinca (20) Nora-Dinca (22) Nora-Dinca (23) Nora-Dinca (24) Nora-Dinca (25)

23 Comments:

 1. cam intzatzata duduia

 2. Ce-i al ei, e al ei. E buna, oricum ar fi! Bine ca ati postat poze si cu ea, eu am prins-o in timpul Olimpiadei de la Beijing si era f sexy! Faina treaba!

 3. s-au strans la realitatea numai femei bune!

 4. e grasa rau de tot..nu fac comparatii cu animalele, dar daca as face-o…e ca o v_ _a..

 5. arata tare gagica, chiar daca a nascut

 6. Da, Victor, da, vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri. Iti spun eu sigur, daca ar veni si ti-ar spune “hai s-o facem” ti-ar curge balele instantaneu.

 7. Este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Degeaba sunt si comentarii rautacioase facute de unii care probabil nu au avut relatii cu o femeie, gen Victor, care probabil a avut relatii doar cu propria mana. Orice s-ar spune Nora Dinca este o femeie superba si sotul ei este norocos ca o are alaturi

 8. superba si simpatica, FEMEIA APROAPE PERFECTA,sa fie fericita.

 9. Da. Doamna Nora Dinca este o femeie de mare exceptie. Sotul ei ar trebui sa fie mindru ca l-a ales. Femeia alege intotdeuna. Ea a ales. Bine, rau, nu stiu, dar as fi dorit sa fiu eu cel ales.
  Domna/Domnisoara NORA, esti o femeie de mare exceptie. Nult noroc iti doresc.

 10. In afara de victor, toti zic eu ca aveti dreptate. Cu siguranta nu e o urata sau mai stiu eu cum, ci e o aparitie placuta mai ales cand e sexy imbracata. GJ HUNTER!

 11. Este o dama foarte sexy!!!!Si cu o personalitate originala aparte! Intotdeauna e o placere cand ea prezinta vremea! Cu o asa femeie cred ca si casnicia nu este monotona!!!

 12. unumicsinegru

  D-na Nora Dinca e super pentru ca e “bustoasa rau” superfemelle :-))))
  IMI PLACE!

 13. tabacista cu fatza de drogangioaica sau travestit

 14. tabacista cu fata de drogangioaica sau travestit

 15. tabacista cu fatza de drogangioaica si/sau travestit

 16. tabacista cu fata de drogangioaica si/sau travestit

 17. TABACISTA CU FATZA DE TRAVESTIT DROGAT

 18. TABACISTA CU FATA DE DROGANGIOAICA

 19. TRAVESTIT CU FATZA DE DROGANGIOAICA TABACISTA

 20. Este o femeie foarte frumoasa……………..

 21. Este o scumpa Nora, o iubesc!

 22. NORA este o femeie sexi pt orice barbat care are ochiu format

 23. doamna Nora Dinca,
  sa nu credeti ca felul in care l-ati pus in banca lui pe zgamboietul de Jiji Becaliotu a trecut neobservat. Seninatatea si taria de caracter cu care l-ati infruntat merita admiratia noastra, a privitorilor. In seara asta, pe Romania TV, dna Corina Dragostea se lafaia in conversatie (sic!) cu badaranul Jiji. Tocmai ea, neinfricata… Inseamna ca nu sunt speranta ca breasla sa va urmeze exemplul. Tocmai de acee, va asigur de stima mea! Marin Slujeru

Leave a Reply