Category Archives: roxana ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu este prezentatoarea emisiunii Promotor de la ProTV. Este o sagetatoare nascuta pe 23 Noiembrie 1978. Are 1.92 metri inaltime.

A fost mai întai model, apoi a lucrat La Gelsor, dupa care a tinut contabilitatea unei firme si a lucrat ca impresar in Show Biz. Printre faptele ei de arme, de cand lucreaza la ProTV, Roxana Ciuhulescu a boxat in ring si a pozat in Playboy.

Intr-un interviu acordat site-ului KissNews, a declarat: “Sunt unul dintre putinii oameni care nu si-au ales cariera, ci, din contra, s-a intimplat invers. Ca si televiziunea, iata ca si teatrul m-a ales pe mine. S-a intamplat ca, intr-o zi, sa fiu sunata de George Mihaita, directorul Teatrului de Comedie, si sa fiu invitata la teatru ca sa dau o proba pentru piesa Casa Zoikai. M-am dus si… rolul a fost al meu. Daca mi s-ar fi oferit o emisiune de divertisment, probabil ca as fi prezentat una de genul acesta. Asta a fost castingul pe care l-am luat, pentru cea mai populara emisiune auto, si, daca la inceput nu stiam multe lucruri despre masini, pe parcurs am invatat. Important a fost si este ca imi place. Sunt totusi, noua ani de cand prezint aceasta emisiune.

Vezi mai jos toate posturile care contin poze Roxana Ciuhulescu.