Category Archives: simona gherghe

Nascuta pe 31 octombrie 1977, Simona Gherghe este una din frumoasele moldovence care populeaza pupitrele de la Antena 1. Nascuta la Iasi, Simona Gherghe isi imparte cariera intre emisiunile si stirle pe care le prezinta la Antena 1 si articolele pe care le scrie pentru revista Felicia. Desi se declara scarbita de presa din Romania, Simona Gherghe prezinta Acces Direct, o emisiune de calitate indoielnica din punctul de vedere al continutului.

Despre Acces Direct, Simona Gherghe a declarat “După aproape nouă ani în care am prezentat ştiri, după patru ediţii speciale «Geniali», am ales să fac o schimbare. Jurnalismul, pentru mine, înseamnă o mare pasiune, iar acum această pasiune se va vedea într-un alt proiect. După colaborarea cu domnul Valeriu Lazarov, m-am simţit mai bogată spiritual şi împlinită profesional: o lume care m-a cucerit. «Acces Direct» este o provocare frumoasă şi am încredere că va fi totul bine”.

Îi place să citească, să meargă la sală si film, să călătorească, să asculte muzica rock sau folk. Marin Preda, Petru Popescu, Cella Serghi, Marin Sorescu şi John Fowles sunt doar câţiva dintre scriitorii ei preferaţi. Cea mai mare pasiune insa a Simonei Gherghe, este însă schiatul.

Trăsătură ei definitorie este perseverentă. Se consideră introvertită, iar atunci când îşi exprimă trăirile, o face pe blog.

Vezi mai jos toate posturile care contin poze cu Simona Gherghe.

Page 1 of 3123